MOSKEE ALRIDAA

BERICHTEN

TERUG BEWEGING


Salaam Aleykoum broeders en zusters,

Zoals jullie kunnen opmerken zit er terug beweging in de publicatie van de vertaling der vrijdagpreken.

Onze broeder Hicham heeft zich de afgelopen jaren ingezet een samenvatting en een correcte vertaling van de voorbije vrijdagpreken te produceren(wat op zich geen sinecure was).Wij vragen Allah(swt) hem met zegeningen te overladen voor het prachtige werk dat je geleverd hebt!

Het dossier erkenning van de moskee is naar de bevoegde minister gestuurd en nu is het wachten op...,met dank aan El Hassan Radi die alles in goede banen heeftt geleid.Eveneens vragen wij Allah(swt) je de nodige hasanaat te schenken voor je inzet!

Het geblokkeerde verbouwdossier van de uitbreiding van onze moskee werd herniewd ingediend en we hopen op een gunstig gevolg, niettegestaande we nog ongeveer 6 maanden geduld zullen moeten uitoefenen alvorens we antwoord krijgen.

Verder is het digitaliseringsproject van de moskeeadministratie bijna klaar en kunnen we op een meer rationele manier onze leden- en schooladministratie bijhouden.

Er zitten nog enkele projecten in de pipeline en die zullen (Incha Allah) in de nabije toekomst het levenslicht gaan zien. Hebt u voorstellen of wil u zelf iets organiseren, aarzel niet om ons te contacteren via het formulier op de website of stuur een email aan info@alridaa.be.

 Maa salaama

Het bestuur